Ga naar de inhoud

Camping van Oranje gaat niet door

Oranje Camping BV heeft vrijdag 31 mei moeten besluiten dat de Camping van Oranje niet doorgaat. De organisatie is de afgelopen weken geconfronteerd met een tegenvallend aantal reserveringen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere interne en externe factoren, zoals langdurige regenval, die ten grondslag liggen aan dit moeilijke besluit.

 

We willen graag benadrukken dat de samenwerking met de Duitse autoriteiten, locaties en belanghebbenden altijd zeer constructief en flexibel is geweest. Dit maakt de annulering van Camping van Oranje des te betreurenswaardiger. We vragen alle betrokken partijen om begrip en bieden onze excuses aan voor de teleurstelling en het ongemak.

We begrijpen de grote teleurstelling en hebben er alles aan gedaan om de campings door te laten gaan.

Voor vragen kun je ons bereiken via [email protected].

Voor vragen over het faillissement kun je je richten tot de curator.

Mocht u als leverancier door het faillissement van Oranje Camping BV schade hebben geleden, verwijzen we u naar de brief die u van de curator heeft ontvangen.

Kaartkopers hebben op donderdag 6 juni persoonlijk bericht ontvangen met betrekking tot restitutie. Deze informatie is met de hoofdboekers gedeeld. Check voor de zekerheid ook je SPAM box hiervoor.

Blijf op de hoogte