Ga naar de inhoud

Op Camping van Oranje gaan veel toffe partners activaties plaatsvinden die de Oranje fanbeleving nog unieker maken! Momenteel werken we hard aan de exacte invulling en meer info hierover volgt snel. Samenwerken? Mail ons!

Camping van Oranje is heel veel fun en gezelligheid met andere voetbalfans! Hieronder vind je de eerste activiteiten, de komende maanden zal hierover meer duidelijk worden.

Uiteraard zorgen we ervoor dat je op Camping van Oranje lekker kunt eten en drinken. Denk aan verschillende barren en food outlets, waar je tijdens je verblijf terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner.

Camping van Oranje is véél meer dan alleen een camping. Op elke locatie in Duitsland vind je straks een festivalterrein waar je geniet van 4 dagen next level Oranje entertainment. Zo zijn er verschillende optredens van Nederlandse artiesten en dj’s! Hieronder vind je de eerste artiesten, de komende maanden wordt de line-up nog verder aangevuld. De line-up is per camping anders; check hieronder de locatie per artiest!

Naast voetbal kijken valt er op Camping van Oranje ook genoeg zelf te sporten. Want wat is een camping zonder tafeltennistafel? Ook kun je natuurlijk zelf een balletje trappen, beachvolleyballen en volgt er meer informatie over bootcamps en clinics.

Blijf op de hoogte