Ga naar de inhoud

Dé officiële Camping van Oranje

3 daags Oranjefestival in Duitsland
Kijk live de ek wedstrijden op groot scherm met duizenden oranjefans!
Optredens van o.a. Bizzey, Jan Smit, La Fuente, Yves Berendse, Kris Kross Amsterdam & meer.

Boek nu campingtickets

Camping van Oranje reist met het Nederlands elftal mee tijdens de poulewedstrijden in Hamburg en Berlijn. Zo opent de camping van 14 t/m 17 juni in Hamburg en van 23 t/m 26 juni in Berlijn.

 

Camping van Oranje is véél meer dan alleen een camping. In Hamburg en Berlijn vind je straks een festivalterrein waar je geniet van 3 dagen next level Oranje entertainment. Denk aan grote schermen om de wedstrijden van Oranje te kijken, een grote pre-party op de avond voor de wedstrijd, optredens van Nederlandse artiesten en dj’s, sportactiviteiten en héél veel gezelligheid met andere voetbalfans. Camping van Oranje is deze zomer dé ultieme Oranje fan experience! Daarnaast is elke camping natuurlijk van alle gemakken voorzien.

Camping

Neem je eigen tent mee of kies voor een upgrade

Scoor jouw campingticket nu vanaf 249,- voor toegang tot de Camping van Oranje. Met dit ticket heb je voor één persoon toegang tot de complete camping en slaap je in je eigen tent. Of kies voor een upgrade naar de glamping area, een camper/caravan plek of een vriendenveld. Voor alle verblijf mogelijkheden klik hier.

Blijf op de hoogte